GENERAL CAMP SCHEDULE

(this will be slightly altered based on which camp and age groups)

TIME	ACTIVITY	TIME ALLOTTED
7:30 am	WAKE UP	45 minutes
8:15 am	BREAKFAST	1 hour
9:30 am – 11:00 am	FORMATION (INSTRUCTIONAL EUCHARIST ON MONDAY)	1.5 hours
11:00 am – 12:00 pm	CABIN TIME	1 hour
12:00 pm – 1:00 pm	LUNCH	1 hour
1:15 pm – 2:15 pm	RESTFUL ACTIVITES	1 hour
2:15 pm – 4:00 pm	ACTIVITES	1.75 hours
4:00 pm – 5:00 pm	(EXTENDED ACTIVITIES ON MONDAY) EUCHARIST	1 hour
5:00 pm – 6:00 pm	DINNER	1 hour
6:15 pm – 8:00 pm	EVENING ACTIVITIES	1.75 hours
8:00 pm – 8:30 pm	GET READY FOR BED	30 minutes
8:30 pm – 9:00 pm	GOOD NIGHT/COMPLINE	30 minutes
9:30 pm	CAMPER LIGHTS OUT	
12 midnight	STAFF LIGHTS OUT	